Nattklubbspromotern har nu sparkats från Klubb F.
1 av 2
Nattklubbspromotern har nu sparkats från Klubb F. - Foto: Printscreen: Facebook
"Att ta bort kritik och ifrågasättningar gör bara folk irriterade och arga över att ni inte ens kan svara utan väljer att låtsas som ingenting", skriver en användare efter de raderade inläggen.
2 av 2
"Att ta bort kritik och ifrågasättningar gör bara folk irriterade och arga över att ni inte ens kan svara utan väljer att låtsas som ingenting", skriver en användare efter de raderade inläggen. - Foto: Printscreen: Facebook

Klubb F i blåsväder efter diskriminering: "Kvinnor är mindre värda"

En nattklubbspromoter som jobbat på Klubb F i centrala Malmö har fått sparken efter att han kritiserats på Facebook. Gick till personangrepp mot tjejer som anklagade honom för könsdiskriminering.


Raderade inlägg

"Så jävla vidrigt att ni tagit bort alla inlägg gällande vad som hände igår. Där fanns några riktigt bra frågeställningar angående ert sätt att göra reklam för er klubb och även andra viktiga punkter. Att ta bort kritik och ifrågasättningar gör bara folk irriterade och arga över att ni inte ens kan svara utan väljer att låtsas som ingenting. Jag har iaf några frågor som jag kommer fortsätta ställa tills jag får svar", skriver Lisa Rydje på Facebook. Läs hennes frågor till nattklubben här.

MALMÖ. Det var i samband med att Klubb F publicerade en bild som anspelade på att "supa kvinnor under bordet" som blåsvädret satte igång.

Flera reagerade på den tvivelaktiga bilden. Och ännu fler rasade mot de personer som tog illa vid sig. 

En av bildens försvarare var nattklubbens promoter.

"Raka ditt huvud, klä dig i sopsäckar och tatuera dig fult som få, men att försöka sabotera för en nattklubb genom at snacka feministiskt skitsnack utan substans, det ska du gefan i", skrev promotern och fortsatte:

"Vet ni vad, gå ni till Babel (red. anm. en annan nattklubb i Malmö)  istället, det verkar skitfett! Spring runt med plakat och demonstrera ert jävla skit! Män har bättre lön än kvinnor, så bör det förbli för att kvinnor är mindre värda! Tack för mig mina vänner". 

Raderade och anmälde inlägg

När nattklubbspromoterns utspel fick spridning på sociala medier agerade Klubb F. Men inte genom att svara på kritiken - i stället raderades promoterns inlägg. 

Flera kritiska inlägg ska också ha raderats från Facebooksidan.

"Så jävla vidrigt att ni tagit bort alla inlägg gällande vad som hände igår. Där fanns några riktigt bra frågeställningar angående ert sätt att göra reklam för er klubb och även andra viktiga punkter", skriver en användare.


Nyheter24 har sökt Klubb F utan framgång.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lavinfara under långfredagen

Bolsonaro vill ha tillbaka passet

Brasiliens förre president Javier Bolsonaro, som utreds för kupplaner, har bett landets högsta domstol om att tillfälligt få tillbaka sitt beslagtagna pass för att besöka Israel, uppger hans advokat.

Skott mot bostad i Örgryte

2 timmar sedan
En bostad besköts i Örgryte i Göteborg på skärtorsdagskvällen.

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

3 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

igår 22:49
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

igår 22:30
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.