"Det var obehagligt."
1 av 3
"Det var obehagligt."
Under en lektion fick flickan ta emot bilder på ett manligt könsorgan.
2 av 3
Under en lektion fick flickan ta emot bilder på ett manligt könsorgan. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Bilderna hade skickats via Kik.
3 av 3
Bilderna hade skickats via Kik.

14-åring fick könsbilder på Kik – spårades upp via Instagram

Mitt under en lektion fick en ung flicka ett meddelande via Kik – ett meddelande som innehöll bilder på ett manligt könsorgan.


Våldtog och utnyttjade unga flickor – använde sig av Kik

Mannen använde sig av en rad sociala medier för att komma i kontakt med unga flickor – som han sedan utnyttjade sexuellt.

GOTLAND. En 14 år gammal flicka satt på en lektion när hon plötsligt fick ett meddelande via appen Kik. Det visade sig innehålla bilder på en mans könsorgan, skriver helagotland.se.

"Obehagligt"

Hon berättade för sina klasskamrater vad som hade hänt, tog med sig sin mormor och gick för att polisanmäla det hela. Snart skulle det, enligt helagotland.se, visa sig att mannen hittat flickan på Instagram.

– Jag tyckte det var obehagligt, att han hittade just mig bland alla på nätet, säger flickan till tidningen.

Fick hjälp från polisen

Efter att hon kontaktat polisen och förhörts fick flickan lämna tillbaka sin telefon, innan hon fick tillbaka den två dagar senare.

– När jag fick tillbaka min mobil sa polisen att de sett till att mannen inte kunde kontakta mig mer, säger flickan till helagotland.se.

Kik
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.