Rickard spelade in ett klipp på när han "tränar" crossfit.
1 av 2
Rickard spelade in ett klipp på när han "tränar" crossfit. - Foto: Youtube/Privat
Rickard Hallén.
2 av 2
Rickard Hallén. - Foto: Privat

Rickard driver med crossfit – gör succé

Rickard Hallén gör succé på Facebook med sitt parodiklipp på crossfitträning. – Jag älskar träningshets, säger han till Nyheter24.


Crossfit

Består av flera styrke- och konditionsövningar och är särskilt populär bland militärer, polisen och kampsportare.

STOCKHOLM. Richard Hallén, 27, fick en annorlunda idé på lördagsmorgonen. Han skulle nämligen återskapa en crossfitrunda – på lekplatsen utanför huset.

Rickard sprang runt på lekplatsen, åkte nerför rutschkanan och hoppade bland däcken – moment som kan liknas vid en riktig crossfitrunda.

Han laddade upp klippet på Facebook och skrev: "Dagens crossfitpass avklarat!!! Klarade två varv på 1 minut vilket ledde till mitt PB! Sjukt stolt.. Vill tacka alla mina sponsorer #absolutvodka #mcdonalds #systembolaget #taxikurir. Utan er hade jag aldrig grejat det, stort tack".

"Älskar träningshets"

Inom några timmar hade inlägget fått en en hel del respons och har i nuläget gillats mer än 1 200 gånger.

– Jag älskar träningshets. Mycket kanske för att jag själv har så dålig disciplin för att ta tag i träningen till 110 procent och just crossfit är ju något som slagit rätt hårt i dag, säger Rickard till Nyheter24.

Skulle göra succé

Vännen Michael Lindqvist spelade in klippet och förstod redan då att den skulle göra succé.

– Då Rickard bad mig att filma detta under lördagsmorgonen så tog jag för givet att människan drev. Plötsligt var han ute ur lägenheten och jag steg ut på balkongen för att se blådåren göra tummen upp där nere, säger Michael till Nyheter24.

Rickard, hur kom du på idéen?

– Jag är faktiskt rätt så osäker på det. Det var den impulsiva, spontana hjärnan som kopplades på, avslutar Rickard.

Titta på klippet här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tränar du crossfit?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

Två gripna på Arlanda – hade 270 000 kronor

Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Det har varit osäkert om regeringens förslag till ändring i abortlagstiftningen i Norge kommer att få majoritet i stortinget. Men det krävs bara fem röster – och nu meddelar fem representanter från Fremskrittspartiet att de kommer att rösta för, skriver NRK.

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.