Hur hade du reagerat?
Hur hade du reagerat? - Foto: Normel TV

"Hemlös" försöker stjäla mat – resultatet är otroligt vackert

Hur reagerar folk när en hemlös försöker stjäla mat på donken?


Tänk dig det här: Du sitter på McDonalds. Personen bredvid dig frågar om du kan hålla koll på hans mat medan han går på toa. Så klart säger du att det är lugnt. Men när han är borta kommer en hemlös person och börja äta av hans mat. Vad gör du?

Precis det här testade NormelTV i ett socialt experiment. Och nej, det blir inte riktig som man tror. Se själv här, men vi vill varna för att det blir väldigt vackert. 


– Det är många hemlösa som har det jobbigt, speciellt nu på vintern. Det var något vi ville uppmärksamma, säger Vlad Reiser, en av upphovsmännen, till Nyheter24.

Han berättar att han själv blir väldigt rörd av videon.

– Man känner många känslor när man tittar på klippet, säger Reiser. 

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du hjälpt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.