Ett ovanligt supporterproblem.
1 av 4
Ett ovanligt supporterproblem. - Foto: TT
Män som tittade på hockey var så högljudda att polis ryckte ut.
2 av 4
Män som tittade på hockey var så högljudda att polis ryckte ut. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Vilket polisen sedan berättade på Facebook.
3 av 4
Vilket polisen sedan berättade på Facebook. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Matchen vanns dock av Kanada.
4 av 4
Matchen vanns dock av Kanada. - Foto: TT/ PV / Petr David Josek

Jublade så högt när Sverige gjorde mål att polisen knackade på

Det är kul med sport!


Det är inte alltid lätt att veta vad det är som pågår bakom stängda dörrar. Något som polisen i Göteborg fick ytterligare en lektion i när de under gårdagen larmades om att bråk pågick i en lägenhet och ryckte ut.

De kunde också snabbt identifiera vilken lägenhet det rörde sig om, och plingade på för att avbryta bråket. Vilket antagligen skapade lite konstig stämning eftersom att den man som öppnade dörren beskrivs som "mycket förvånad, ganska berusad och väldigt glad".

Åtminstone det sista där är ju något som en sällan är om det är bråk. Och det var det inte den här gången heller. Faktum är att mannen hade bjudit hem ett par vänner, lagat mat och druckit öl för att sedan kolla på hockey. Det är där bråkandet kommer in – larmet kom efter att männen jublat rejält när Sverige gjorde mål.

Som polisen Lina skriver i Facebookinlägget så erbjöd hon och hennes kollegor att stanna kvar och titta klart på matchen men avstod – vilket antagligen var lika bra med tanke på att Sverige ändå torskade mot Kanada.

Bild: TT

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollade du på matchen?
Tack för din röst!