Ska ha gripits i Hongkong.
1 av 2
Ska ha gripits i Hongkong. - Foto: TT/Svenska Dagbladet
Anders Lindström.
2 av 2
Anders Lindström. - Foto: COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN / HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

SL:s vd tagen av polis misstänkt för snatteri

Ska ha gripits på flygplats i Hongkong.


Det här är antagligen inte jättebra för SL:s varumärke. Enligt uppgifter till Aftonbladet har nämligen deras vd Anders Lindström plockats av polis på Honkongs flygplats – misstänkt för snatteri.

– Jag kan bekräfta att Anders Lindström skulle ha åkt med ett plan hem från Hongkong men han var inte med, med anledning av en polishändelse i samband med starten, säger Suss Forssman Thullberg, presschef på SL, till Aftonbladet.

Bild: TT

Däremot vet hon ingenting om huruvida han hålls kvar av polisen eller vad han ska vara misstänkt för.

– Vi hoppas på att han kommer hem och kan…men vi vet ingenting just nu mer än detta som är bekräftat, säger hon till Aftonbladet.

Däremot hänvisar tidningen till en källa som uppger att Lindström greps när han skulle kliva ombord på ett flyg till Helsingfors vid ettiden natten mot fredag.

– Han greps i gaten och missade flyget hem, säger källan till Aftonbladet.

SL
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Färre abonnenter än väntat för Spotify

Mamma döms – tatuerade dödskalle på sonen

Mamman lät tatuera sina barn, bland annat fick sonen en dödskalle intatuerad. Nu döms hon för fem fall av misshandel, rapporterar P4 Kalmar.

Varningen: Kontanter riskerar att bli oanvändbara

Riksbanken varnar för att kontanter kan bli "i det närmaste oanvändbara i Sverige" om åtgärder inte vidtas. – Vi behöver bromsa en utveckling där vi är på väg mot att allt färre kan betala med kontanter, säger Elin Ritola, enhetschef för betalningsanalys och innovation på Riksbanken, till SVT.

Bröt mot yttrandeförbud: Trump riskerar fängelse

Åklagarens stjärnvittne utmålas som en "vanhedrad brottsling" och "liberala aktivister" påstås ha försökt ta sig in i juryn. Trots juridisk munkavle har Donald Trump inte hållit sig från att diskutera sin brottmålsrättegång i sociala medier eller tv. Nu ska domaren ta ställning till eventuella straff.

Polisen i Örebro rapporterar om brand

"Det ryker från en fläkt på taket till ett flerfamiljshus på väster i Örebro.", skriver polisen på sin hemsida.

Hamnarbetare döms i kokainmål

En man som varit anställd i Helsingborgs hamn i närmare 30 år döms, tillsammans med en 49-årig man, till två års fängelse vardera för bland annat förberedelse till synnerligen grov narkotikasmuggling.