Edward med hustrun Gunilla.
1 av 2
Edward med hustrun Gunilla. - Foto: Nora Lorek / TT NYHETSBYRÅN
Livsnjutare.
2 av 2
Livsnjutare. - Foto: Tomas Oneborg / TT

Edward Blom ska bli pappa – fick svaret på spritfestivalens toalett

De hade nästan slutat hoppas, men på en spritfestival fick de tillslut det lyckliga beskedet.


I en intervju med Aftonbladet berättar profilen och livsnjutaren Edward Blom att han och hustrun Gunilla ska bli föräldrar för första gången. Paret har länge försökt bli gravida utan att lyckas, och till sist var de nära att ge upp. Men varför sluta när det är så roligt att hålla på, verkar ha varit Edwards inställning.

– Det finns ju tråkigare saker att jobba med, men vi hade kunnat ge upp, säger han till Aftonbladet.


Bildkälla: TT

Fick svaret på toaletten

Paret fick reda på graviditeten på en minst sett speciell plats. Passande nog var de nämligen och besökte öl- och whiskyfestivalen i Nacka när Edward plötsligt fick feeling och tyckte det var dags att göra ett graviditetstest. Inne på en av festivalens toaletter visade stickan att Gunilla var gravid. Därför blev det så klart ingen spritprovning för henne under festivalen, och även herr Blom undvek spriten.

Så, hur ska Edwards utsvävande livsstil gå ihop med en liten bebis undrar kanske någon. Själv är han inte ett dugg orolig för att familjelivet ska minska hans njutande av livet, snarare tvärtom.

– Det kommer bara bli ännu bättre med barn. Jag är inte beroende av att sitta på de vildaste krogarna och dricka mig full längre och det finns ju mycket roligt man kan göra i familjelivet, säger han i intervjun med Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.

FHM: Fler äldre behöver ta covid-spruta

Fler äldre behöver få vaccinet mot covid-19 i april, enligt Folkhälsomyndigheten.

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

Flera personer har gripits i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm.

MP: "Fruktansvärd framtidsbild"

Miljöpartiet oroar sig för att högerextrema ska få allt mer makt i EU-parlamentet efter valet. Det är en fruktansvärd framtidsbild de målar upp, säger partiets toppkandidat Alice Bah Kuhnke.

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.