Polisen har gått ut med bild på Siré Touray, 17.
1 av 6
Polisen har gått ut med bild på Siré Touray, 17. - Foto: Polisen / Google
2 av 6
3 av 6
- Foto: polisen
En 17-årig flicka har försvunnit i trakten runt Avesta i Västmanland.
4 av 6
En 17-årig flicka har försvunnit i trakten runt Avesta i Västmanland. - Foto: tt bild
Flickan är 17 år och 160 cm lång och har långt mörkt hår med små rastaflätor och ska ha på sig en ljus tygjacka, mörka jeans och gympaskor.
5 av 6
Flickan är 17 år och 160 cm lång och har långt mörkt hår med små rastaflätor och ska ha på sig en ljus tygjacka, mörka jeans och gympaskor. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Flickan är lätt handikappad och autistisk. Hon tar inte kontakt med folk.
6 av 6
Flickan är lätt handikappad och autistisk. Hon tar inte kontakt med folk. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Ännu en 17-årig flicka försvunnen

Polisen letar efter ännu en försvunnen flicka.


Polsen söker just nu efter Siré Touray, som försvunnit i trakten runt Avesta i Västmanland. Hon skulle åka buss till sitt hem som ligger i Norberg, men enligt vittnen på bussen klev flickan inte av i Norberg utan fortsatte med bussen till Fagersta. Polisen tror att hon eventuellt kan ha klivit av vid en rondell i centrala Fagersta. Sedan dess har hon inte synts till.

Signalement

Siré är 17 år och 160 cm lång och har långt mörkt hår med små rastaflätor och ska ha på sig en ljus tygjacka, mörka jeans och gympaskor.

Hon har ingen mobiltelefon vilket gör att polisens arbete försvåras och det är därför man nu utgår ifrån busslinjer och busschaufförer vid sökandet, skriver Aftonbladet.

– Vi söker brett. Hon åkte buss från Avesta i går kväll, skulle klivit av i Norberg men gjorde inte det. Det var mitt i rusningstrafik så det finns inga säkra vittnesuppgifter. I teroin ska hon ha kunnat kliva av var som helst, säger Thomas Gustafsson, LKC-befäl på polisen i Västmanland till Nyheter24.

– Hennes familj har efterlyst henne, och vi söker vitt och brett. Vi måste få tag på någon som sett henne. Hon är lätt handikappad och autistisk. Hon tar inte kontakt med folk.

Polisen har nu begärt ut övervakningsvideor från bussbolaget för att kunna ta reda på vad som hänt med Siré.

Polisen misstänker i nuläget inte brott, och man ser heller inget som helst samband med Lisa Holm, som försvann under söndagen.

Vet du något om var Siré kan finnas eller har du sett henne?

Kontakta polisen på telefon 114 14.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.

Misstänkt för kvinnomord i Södertälje släppt

En 35-årig man som suttit häktad misstänkt för mord på en närstående kvinna i Ronna i Södertälje i mars har släppts.