Kroppen hittades i det aktuella sökområdet, i närheten av det café Lisa Holm jobbade på.
1 av 3
Kroppen hittades i det aktuella sökområdet, i närheten av det café Lisa Holm jobbade på. - Foto: Bjorn Larsson Rosvall / Björn Larsson Rosvall / TT
Polis vaktar avspärrningar runt två stora lagårdsbyggnader intill det kafé där den 17-åriga Lisa Holm försvann för en knapp vecka sedan.
2 av 3
Polis vaktar avspärrningar runt två stora lagårdsbyggnader intill det kafé där den 17-åriga Lisa Holm försvann för en knapp vecka sedan. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
17-åriga Lisa Holm
3 av 3
17-åriga Lisa Holm - Foto: Polisen

Polisen söker nya spår på fyndplatsen

Tekniker söker igenom platsen.


Polisen söker nya spår på gamla fyndplatsen, i jakt på bevis i fallet kring Lisa Holms död.

Letar bevis

Det var fynd av Missing people som ledde fram till polisens gripande av tre personer. Polisens tekniker ska nu söka igenom området kring den lada där avgörande fynden hittades.

– Vi letar efter spår som kan användas som bevis, säger Tommy Nyman, presstalesperson vid polisen, till Expressen.

Tre anhållna

Det är två män i 30-årsåldern och en kvinna som anhållits av polisen. Männen ska ha varit byggarbetare och jobbat med en renovering på ett tak mittemot ladan där Lisa Holm jobbade. Kvinnan ska ha varit städare på kaféet, uppger Expressen.

Känd sedan tidigare

Enligt den litauiska polisen är en av de två litauiska medborgarna tidigare bekant. Det säger poliskommissarie Andrzej Roginski i en intervju med litauiska webbtv-kanalen Irytas.

– Två litauiska medborgare är anhållna, säger han. De är enkla arbetare som har åkt för tillfälligt jobb i Sverige och har anhållits misstänkta för delaktighet i mord.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!