Tjej efterlyser killen i sitt liv som hon träffat på Summerburst – det slutar oväntat

Det blir sällan som man tänk sig.


Under helgen när det var festivalen Summerburst i Stockholm fick en tjej upp ögonen för en kille. Hon tyckte om honom så pass mycket att hon la upp en efterlysning på Facebook med en bild hon tagit på honom i hopp om att få reda på vem han var, då hon själv glömt hans namn.

Bildkälla: Facebook/Faksimil

I sin efterlysning, som även Lajkat uppmärksammat, skriver hon att killen i fråga är "oersättlig" och att han hade kunnat varit "ligget för kvällen" om de inte tappat bort varandra.

Folk ville ju gärna hjälpa henne så inlägget började delas friskt.

Men sen krossades hennes dröm om att hitta sin drömman då den här kommentaren dök upp.

Bildkälla: Facebook/Faksimil

Och den efterlysta trädde fram därefter.

Bildkälla: Faksimil/Facebook

Tjejen som skrev efterlysningen svarade kommentarerna och medger att det inte riktigt gick som planerat. Vi får hoppas att tjejen kommer över hjärtesorgen och hittar en annan sommarflört i sommar – som inte är upptagen.

Bildkälla: Faksimil/Facebook

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du träffat kärleken på en festival någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

1 timme sedan
Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.