Det var kläder som kunde kopplas till Lisa.
1 av 3
Det var kläder som kunde kopplas till Lisa. - Foto: tt bild
Varken polisen eller Missing people har tidigare inte velat berätta vad det var för fynd.
2 av 3
Varken polisen eller Missing people har tidigare inte velat berätta vad det var för fynd. - Foto: Bjorn Larsson Rosvall / Björn Larsson Rosvall / TT
Lisa Holm blev 17 år gammal.
3 av 3
Lisa Holm blev 17 år gammal. - Foto: tt bild

Poliskälla avslöjar avgörande fyndet som ledde till Lisa Holm

Källa inom polisen avslöjar vad det var för fynd som ledde till Lisa Holm.


Fyndet som Missing people gjorde på fredagskvällen, som senare ledde till Lisa Holms kropp var kläder, uppger en källa inom polisen till Aftonbladet.

Varken polisen eller Missing people har tidigare velat berätta vad det var för fynd som gjordes den fredagen. Nu avslöjar en initierad källa inom polisen att det rörde sig om klädesplagg som man kunde koppla till Lisa.

Avgörande fynd

– Man kunde se att fyndet var kopplat till flickan, säger Kenneth Söderlund från Missing People till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi fick klart för oss att det var en avgörande pusselbit när polisen sa det på presskonferensen på fredagen

När polisen var på väg för att undersöka fyndet som gjorts, såg personer från Missing People att tre personer betedde sig på ett märkligt sätt, vilket gjorde att polisen fattade ett snabbt beslut.

– Som jag fått det förklarat så omdirigerade polisen sin patrull. I stället för att åka till fyndplatsen så åkte man till de här personerna, säger Kenneth Söderlund till Aftonbladet.

När de tre personerna som nu sitter anhållna omhändertogs av polisen avbröt Missing People sökandet efter Lisa Holm. Senare på kvällen hittades hon avliden.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!