Polisen har spärrat av stora delar av centrala Norrköping.
Polisen har spärrat av stora delar av centrala Norrköping. - Foto: TT bild

Attacken i Norrköping – tiggare attackerad

Polisen bekräftar nu att en av de skadade i Norrköping är en tiggare.


Tidigare i dag blev tre personer skadade med ett tillhygge i centrala Norrköping. Efter en kort stund kunde en man gripas, misstänkt för dådet.

Nu bekräftar polisen att en av de attackerade är en tiggare.

– Vi har tre skadade personer, och det finns uppgift om att en av de här personerna ska ha varit inne i Norrköping för att tigga pengar. Men det finns inga uppgifter om att de två andra skulle vara det. Man får vara väldigt försiktig med att dra en massa slutsatser kring det här, säger Fredrik Kliman till Nyheter24.

Enligt Expressen finns det inget som tyder på att de tre skadade personerna har någon koppling till varandra. De tre personerna ska ha förts till sjukhus.

Enligt uppgift till NT ska det röra sig om en knivattack, men polisen vill inte gå ut med vad det är för typ av tillhygge som använts.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

1 timme sedan
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.