Bild till artikel om kåtaste namnen i Sverige
1 av 2
Och vinnaren är... - Foto: tt bild
Genreild på par som har sex
2 av 2
Och bland männen är det Jens som tar hem förstaplatsen. - Foto: tt bild

Undersökning: Här är Sveriges kåtaste namn

Har du någonsin undrat om ditt namn är kopplat till hur kåt du är? Nu kan du ta reda på det via en undersökning från som är beställd av sexleksaksbutiken Sinful.se.


Vilket är egentligen Sveriges kåtaste namn? Och vad säger ditt namn om din lust? Det har sexleksaksföretaget Sinful tagit reda på, genom att kolla på vilka förnamn de har som beställt produkter för högst summor.

Och det är tydligt att många av namnen på topplistan är sådana som kanske för tankarna till lite äldre människor. Etta bland männen är Jens, medan Birgitta ligger i topp bland kvinnorna.

– Det är extremt roligt att se att det är den lite mognare generationen som ligger i topp på listan över de som spenderar mest pengar på sexleksaker. Det bevisar att de gärna testar nya saker hemma i dubbelsängen och dessutom strävar efter att ha ett så inspirerande och lekfullt sexliv som möjligt, skriver Mathilde Mackowski på Sinful.se i ett pressmeddelande.

Här är Sveriges kåtaste namn:

Män:

1. Jens

2. Knut

3. Lars

4. Einar

5. Torsten

6. Arne

7. Lars-Göran

8. Kjell

9. Anders

10. Per

Kvinnor:

1. Birgitta

2. Paula

3. Inger

4. Margareta

5. Helén

6. Ann-Mari

7. Gabriella

8. Kerstin

9. Eva

10. Clara

Hela undersökningen finns på Sinful.se. Där kan du också söka på ditt eget namn.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är ditt namn med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.