Stora problem med att betala via Swish

Just nu är det problem att betala via betaltjänsten Swish. Anledningen är att det är hög belastning. Orsaken till det är i alla fall bra.


Under tisdagskvällen hålls insamlingsgalan "Hela Sverige skramlar" till förmån för flyktingar. Bland annat kan man skänka pengar via swish – och svenskarnas givmildhet har gjort att det är en "väldigt hög belastning" för Swish just nu enligt Expressen.

Men lugn, betalningarna går igenom, det är bara en extrem fördröjning. Och Swish ska inte ligga nere, skriver Expressen.

– Vi var bedda på att det skulle bli en hög belastning, vi sitter här och jobbar kontinuerligt, säger Per Ekwall, presskontakt på Swish till Nyheter24.

Det är bara att se det hela positivt som Fredrik Wikingsson gör i och med att det betyder att svenskarna skramlar in pengar till de som behöver.

"VI HAR FÅTT SWISH ATT KRASCHA", skriker han i direktsändningen på SVT.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du Swish?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.