Polisen fick ett brev som är helt bedårande. I brevet erbjuder några barn att hjälpa dem med brott.
1 av 2
Polisen fick ett brev som är helt bedårande. I brevet erbjuder några barn att hjälpa dem med brott. - Foto: TT Bild/Polisen Facebook
De är bäst på att speonera!
2 av 2
De är bäst på att speonera! - Foto: Polisen Facebook

Polisen fick ett brev som kommer att ge dig ett leende på läpparna

Ett barn har skrivit till polisen och vill hjälpa till att lösa brott.


Polisen fick ett brev på posten som även kommer få den mest oberörda att dra på munnen.

– Hej polisen, jag och mina kompisar undrar om vi kan hjälpa till med några brott. Vi är nio och sju år, skriver en flicka som heter Stella.

Hon berättar att de gillar att spela fotboll och att rita men att de framför allt är bra på att "speonera"! Dock vill de inte vara med om några farliga brott vilket är förståeligt.

Bildkälla: Polisen Facebook

Gullighetsfaktorn på det här är helt klart 10/10. Det verkar polisen Haninge, Nynäshamn tycka med som delade med sig av brevet på sin Facebook. Brevet ska nu sitta uppe på en hedersplats skriver de i inlägget.


Här är inlägget i sin helhet:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.