Han la av misstag upp selfien på blocket.
Han la av misstag upp selfien på blocket. - Foto: Privat

Sven-Olof skulle sälja sin bil på Blocket – gick inte riktigt som planerat

Hudiksvallsbon Sven-Olof Löf skulle sälja bilen på blocket. Men när han laddade upp annonsen fick han sig ett gapskratt när han såg vilka bilder han lagt upp.


Du vet när du tar fram telefonen för att fota och så är framkameran på av misstag? Detta hände i alla fall Sven-Olof Löf när han skulle fotografera sin bil, vilket bland annat Sundsvalls Tidning rapporterat om.

Sven-Olof Löf från Hudiksvall skulle lägga ut sin bil på blocket när något lustigt hände. Men det var först efter att han laddade upp annonsen som han upptäckte vad han hade gjort.

– Det hela var ju ett misstag till att börja med. Jag hade fått en iPhone av min son och skulle ta bilder på bilen, så jag såg en knapp och tryckte, säger han till Nyheter24.

Bilden var inte på bilen han skulle sälja, utan på Sven-Olof själv. Hade hade av misstag tagit en bild på sig själv med framåtvända kameran.

– Det här med touch, det är ju inte riktiga knappar. Men jag fortsatte med annonsen och la upp den på blocket. Men jag fick mig ett gapskratt när jag upptäckte det senare.

Sven-Olof Löf ringde sen sin son för att se om han kunde hjälpa honom, men det kunde han inte. Så han lät annonsen vara.

– Men det är fyra stycken som har hört av sig och är intresserade av bilen, säger han och skrattar.

/
Bil
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sålt något på blocket?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.