Ljög om sitt spelmissbruk – går 38 000 back i månaden

Mikaela har under flera månader dolt sitt spelmissbruk. Men när Lyxfällan kliver in går det inte längre att dölja de enorma skulderna.


Mikaela, 32, och Philip, 24, är kvällens deltagare i Lyxfällan som sänds klockan 20:00 i TV3.

Mikaela har ett spelmissbruk som hon inte berättat om för sin man. Hon har berättat om vinsterna och att hon slutat spela, men det är inte hela sanningen.

När Patrick och Magnus från Lyxfällan kommer dit går dock inte siffrorna ihop, paret borde inte ha så mycket skulder som de har.

Då tvingas Mikaela erkänna att hon fortfarande spelar varje dag. Spelandet har lett till att paret går back 38 800 kronor, varje månad.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Växjö

"Två personbilar kolliderar i rondellen på Söderleden.", skriver polisen på sin hemsida.

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.