I fredags fyllde Elin 20 år. Hennes pojkvän var på besök och han bjöd på en överraskning utöver det vanliga – hon fick en helt egen låt och kärleksförklaring.
1 av 2
I fredags fyllde Elin 20 år. Hennes pojkvän var på besök och han bjöd på en överraskning utöver det vanliga – hon fick en helt egen låt och kärleksförklaring. - Foto: Privat
Elin och Emil <3
2 av 2
Elin och Emil <3 - Foto: Privat

Elin fick finaste presenten av sin pojkvän på 20-årsdagen: "Det här var jag inte beredd på"

När Elin vaknade på sin 20-årsdag fick hon höra det här. Den personliga födelsedagspresenten var mer än hon någonsin hade väntat sig av pojkvännen Emil.


Elin Fredriksson har nyss flyttat till Stockholm. Emil Johansson, hennes pojkvän sedan ett år tillbaka, bor kvar i Falköping så avståndet mellan dem har ökat.

I fredags fyllde Elin 20 år. Hennes pojkvän var på besök och han bjöd på en överraskning utöver det vanliga – hon fick en helt egen låt och kärleksförklaring.

– Jag vaknade på morgonen och då berättade han att han hade en present och så satte han på låten, berättar Elin för Nyheter24.

Låten gjorde henne både överraskad och rörd. Trots att hennes pojkvän brukar vara gullig så har han aldrig tidigare skrivit en låt till henne.

– Allting i texten är sådant som jag verkligen tycker passar. Det som är fint är att det är så personligt, säger hon.

När Nyheter24 ringer upp Emil blir han förvånad.

– Oj, det var inte riktigt tanken att det skulle komma till Nyheter24. Jag tänkte inte så mycket utan jag försökte få ut hur jag kände i en låt, säger han.

Låten kan du lyssna på i spelaren ovan.

Bildkälla: Privat

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit glad?
Tack för din röst!