Fram med vinterkappan igen :(
1 av 3
Fram med vinterkappan igen :( - Foto: TT
Sommarvärmen försvinner.
2 av 3
Sommarvärmen försvinner. - Foto: TT BILD
Tidigare har det sett ut så här.
3 av 3
Tidigare har det sett ut så här. - Foto: TT / Emojipedia

Passa på att njuta – snart kommer snön och kylan

Japp, det var för bra för att vara sant.


Att Sverige har haft fantastiskt väder i flera dagar nu kan ju inte någon ha missat. När saker är bra så kan kan det hända att man ibland tänker att saker är lite för bra för att vara sanna, och det är de ju så klart nu med.

I dag har det varit högsommarväder. I bland annat Sundsvall har det varit över 25 plusgrader, skriver SMHI på sin hemsida.

Men värmen blir tyvärr inte långvarig. I början av veckan förväntas värmen ligga kvar över södra Sverige men in över norra delarna är betydligt kyligare luft på väg. NÄ! I Västerbotten förväntas det bli flera grader kallare i morgon.

Ett regnmoln kommer att dra in över södra Norrland i morgon eftermiddag som kommer att utöka sig till norra Norrland och i norra Lappland kan till och med en och en annan snöflinga titta fram. BURR!

På tisdag förväntas den kyliga luften ligga kvar över Norrland men i övriga Sverige kommer det vara varmt med temperaturer upp emot 25 grader, skriver SMHI.

Det är på onsdag och torsdag det slår till på riktigt och då spås bara Götaland ha kvar temperaturer på över 20 grader.

I slutet av veckan blir det ännu värre. Vädret blir ostadigt och kyligt från nordväst till sydost. Det finns till och med chans för blötsnö, skriver SMHI!

Så fram med grillen, dra fötterna i gräset och smaska glassen. Passa på att njuta av vädret – innan det är för sent.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!