Ganska oskön granne – eller vad säger ni?
1 av 3
Ganska oskön granne – eller vad säger ni? - Foto: Privat
Cassandra.
2 av 3
Cassandra. - Foto: Privat
Grannens arga lapp satt i Cassandras trappuppgång.
3 av 3
Grannens arga lapp satt i Cassandras trappuppgång. - Foto: Privat

Cassandra, 26, solade topless – då gjorde grannen det här

Hon låg och solade topless på sitt vardagsrumsgolv - något hennes granne inte tycks ha uppskattat.


Cassandra Zellhann, 26, valde att njuta av solen på sin lediga dag i torsdags – och la sig därför och solade på vardagsrumsgolvet, precis innanför balkongdörren.

Hon valde att ligga där för att hon solade topless och tänkte att det inte skulle vara någon insyn. Men hon hade fel, för lite senare under dagen satt det en lapp i hennes port – det var en granne som inte gillade att hon låg där och visade sina bröst.

Grannen skriver att det är obehagligt att se Cassandras bröst när hen ska äta frukost och skulle uppskatta om hon kunde sluta sola topless.


– Först blev jag stött, jag tänkte liksom ”såhär kan jag inte bete mig”. Men efter att jag pratat med min sambo och familj så ändrade jag inställning. Jag måste ju få kunna göra vad jag vill i mitt eget hem, säger Cassandra till Nyheter24.

Lappen har nu fått stor spridning på sociala medier och de är fler som tycker som Cassandra.

– Det är flera tjejer som säger att jag ska få göra vad jag vill, jag har inte fått någon som hoppar emot mig, säger hon.

Cassandra själv tycker det ska vara helt okej att sola topless, så länge man inte stör någon annan. Att den här grannen tyckte det var fel är något som förvånar henne då det är väldigt dålig insyn med tanke på balkongräcket – och hon låg på sitt vardagsrumsgolv.

– Antingen är det en person som inte tycker att kvinnor ska visa upp sig sådär, eller så är det en tjej som inte vill att hennes pojkvän ska se mig, säger hon.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej att sola topless?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.