Frida Bohlin blev förvånad när hon skulle trycka in sin kod på kortterminalen.
1 av 3
Frida Bohlin blev förvånad när hon skulle trycka in sin kod på kortterminalen. - Foto: privat
Den här fina textremsan gör besökarna lite extra glada på  Stora Coop i Huddinge.
2 av 3
Den här fina textremsan gör besökarna lite extra glada på Stora Coop i Huddinge. - Foto: privat
Frida Bohlin, 19 år från Huddinge.
3 av 3
Frida Bohlin, 19 år från Huddinge. - Foto: privat

Frida, 19, om fina meddelandet i butiken: "Jag blev förvånad"

Den fina gesten i kassan inne i mataffären gjorde Frida Bohlin, 19, glatt överraskad under lördagskvällen.


Tänk dig att du tar din vanliga butiksrunda på väg hem en lördagskväll efter ett helgpass på jobbet. Du kanske känner dig lite trött och hängig, inte så upplagd att prata med någon främling.

Då ser du plötsligt den här lilla textremsan på kortterminalen när du ska betala dina matvaror. En text som i all enkelhet säger "du är fin".


Det hände Frida Bohlin, 19 år, i lördags. Hon skulle handla lite på Stora Coop Huddinge och möttes av det här meddelandet när hon skulle knappa in sin bankkod vid kassan.

– Jag såg den och blev förvånad och väldigt glad. Jag sa "åh vad gulligt" till kassören som log tillbaka lite, säger Frida till Nyheter24.

Efter den fina händelsen delade Frida med sig av bilden i en Facebookgrupp som pepp till andra gruppmedlemmar och hon fick ett stort positivt gensvar. En av medlemmarna berättade att hon hade sett en liknande text på kortläsaren i en bensinmacks butik.

Vi ringde upp Stora Coop Huddinges butikschef Maria Ytter, som berättar att en av de anställda, Lotta, tog initiativet till den lilla textremsan.

– Jag tycker det är fantastiskt! All pepp behövs, eller hur? Senast på morgonmötet i dag så berättade personalen om hur glada kunderna blir av texten och vilken fin feedback kassapersonalen får genom den, säger Maria glatt.

Kanske kan det vara ett bra tips till andra butiker att ta efter, för att skapa lite extra glädje? Och samtidigt en påminnelse till oss alla att en liten enkel gest av vänlighet kan göra stor skillnad i vardagen.

Tyckte du att det här var fint? Då borde du kolla in den här artikeln om killen som gjorde en så gullig grej för sin flickvän som han saknade under semestern. Eller läsa om fotbollsspelaren som gjorde en så fin insats för familjen till en liten pojke som gått bort i cancer.

fin
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blev du också glad av det här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

1 timme sedan
En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

1 timme sedan
Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

1 timme sedan
Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

2 timmar sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.