Mammans foto från årets första skoldag har ett hjärtskärande budskap

En viktig person saknas på bilden. Dottern Emily har gått bort i cancer och bilden har fått tusentals att reagera.


För bara några veckor sedan började höstterminen och ett nytt läsår. Det är tid som ofta fylls med glädje och spänningen.

Men så är det inte för alla. Mamman Julie Apicella har lagt upp två bilder på sin Facebooksida som visar den första skoldagen på året. Bilderna känns i hjärtat.

"Dags för skolfoto – uppenbarligen saknas någon väldigt speciell – min dotter Emily. Föreställ dig att ditt skolfoto i år är det SISTA du någonsin kommer att kunna ta." skriver Apicella i ett inlägg som fått tusentals att reagera.


Huffington Post har också uppmärksammat det virala FB-inlägget. Tidningen skriver att Emily gick bort i cancer när hon var åtta år gammal.

I texten till bilden uppmanar mamman alla sina vänner att byta profilbild till en bild med ett guldband, en symbol som finns för att uppmärksamma barncancer.

En annan välkänd symbol är Rosa bandet som ska sprida medvetenhet om bröstcancer. Så här ser årets band ut, designat av Alicia Vikander. Läs också om Charlotta som tvingades operera bort sin bröst.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!