En vakt skars i ansiktet.
1 av 2
En vakt skars i ansiktet. - Foto: TT
Ghostface Killah var en av rapparna på scenen på Debaser i Stockholm.
2 av 2
Ghostface Killah var en av rapparna på scenen på Debaser i Stockholm. - Foto: Ap

Konsert i Stockholm spårade ur – person skars i ansiktet

Helt plötsligt attackerades en vakt på scenen efter att ett gäng tjejer togs upp på scenen för att dansa med artisterna när en kille gjorde illa honom i ansiktet.


De amerikanska rapparna Ghostface Killah och Killah Priest intog scenen på Debaser Medis vid Medborgarplatsen i Stockholm under onsdagskvällen.


Helt plötsligt attackerades en vakt på scenen efter att ett gäng tjejer togs upp på scenen för att dansa med artisterna när en kille gjorde illa honom i ansiktet. Det resulterade i ett stort skärsår från tinningen till käken.

En konsertbesökare som pratat med Aftonbladet säger att "det var ett blodbad på hela scenen". Gärningsmannen kastades sedan ner av en person från rapparnas entourage och sen försvann han.

Efter låten avbröts konserten och utanför lokalen låg killen nedbrottad av vakter och med polisen på väg. Senare anhölls mannen.

– Brottsrubriceringen är grov misshandel. Han har förhörts, men jag har ingen information om vad han har sagt, säger Maria Eklund, stationsbefäl vid Södermalmspolisen, till Aftonbladet.

Vakten blev allvarligt skadad och fördes med ambulans till sjukhus. Skadorna ska inte vara livshotande. Bandet själva ska ha sagt "this is a mess" om händelsen från scenen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!