Tobias Axelsson, 21, bor i Rönneshytta, en tätort i Örebro län med bara några hundra invånare. Bilden till höger är en genrebild.
1 av 3
Tobias Axelsson, 21, bor i Rönneshytta, en tätort i Örebro län med bara några hundra invånare. Bilden till höger är en genrebild. - Foto: Facebook / TT/ Pixabay
Det betyder också att antalet personer på Tinder inte är särskilt många, något Tobias upptäckte när han nyligen satt och svajpade.
2 av 3
Det betyder också att antalet personer på Tinder inte är särskilt många, något Tobias upptäckte när han nyligen satt och svajpade. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Vad Tobias vet har hans kusin fortfarande ingen aning om att han svajpat höger på henne på Tinder, och han har heller inga planer på att berätta det för henne. Bilden är från ett annat tillfälle.
3 av 3
Vad Tobias vet har hans kusin fortfarande ingen aning om att han svajpat höger på henne på Tinder, och han har heller inga planer på att berätta det för henne. Bilden är från ett annat tillfälle. - Foto: TinderPC

Tobias, 21, Tinder-matchade med sin kusin: "Dags att flytta till större ort"

Ibland kan det vara bra att inte ha för bråttom när man sitter och svajpar på Tinder.


Tobias Axelsson, 21, bor i Rönneshytta, en tätort i Örebro län med bara några hundra invånare. Det betyder också att antalet personer på Tinder inte är särskilt många där, något Tobias upptäckte när han nyligen satt och svajpade.

– Helt plötsligt såg jag att jag hade svajpat höger på min egen kusin. Sen dess har jag gått runt i oro att jag skulle få en matchning med henne, säger han till Nyheter24.

Tobias AxelssonTobias Axelsson. Bildkälla: Facebook

Tobias menar att det hela var ett misstag, och han hoppas nu på att hans kusin inte ska göra samma sak.

– Jag tänker att hon kommer att tro att jag är dum i huvudet om hon råkar göra samma misstag. Men det verkar hon inte ha gjort ännu, även om sånt kan ta ett par dagar, säger han.

Efteråt la Tobias upp ett inlägg på Facebook om händelsen, något som senare även fick större spridning i gruppen Dr. Status.

Vad Tobias vet har hans kusin fortfarande ingen aning om att han svajpat höger på henne på Tinder, och han har heller inga planer på att berätta det för henne.

– Nej, jag tänker hålla det hemligt. Jag har flera kusiner så det är ingen som vet vem det handlar om, säger Tobias.

Tinder

Rönneshytta har som sagt bara några hundra invånare, och i Askersunds kommun, där tätorten ligger, bor det runt 11 000 personer.

"Dagen då du matchar med din egen kusin på Tinder, då är det dags att flytta till större ort", som Tobias skriver i Facebook-inlägget.

Annars går det ganska bra på Tinder för Tobias, berättar han.

– Det går fint. Så länge det inte är kusiner i närheten så går det ganska bra, säger han.

Läs också om killen som bytte namn på Tinder – och gjorde dundersuccé.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du också matchat med en bekant på Tinder?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

1 timme sedan

Tesla levde inte upp till förväntningarna

2 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

2 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

2 timmar sedan
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

3 timmar sedan
En kvinna i behov av särskild bostad enligt LSS fick vänta nästan två år innan hon fick ett boende. Det berodde enligt Luleå kommun på platsbrist, något förvaltningsrätten inte ser som en acceptabel orsak.

Polisen i Malmö rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Brand i flerfamiljshus", skriver polisen på sin hemsida.