1 av 2
- Foto: Privat/Google Maps
2 av 2
- Foto: Privat

Isabelle, 15, var spårlöst försvunnen – har nu hittats

Både Missing People och polisen jobbar med ärendet – och hon kan befinna sig så spritt som mellan Skåne och Stockholm.


UPPDATERING:

Det är den 8 januari bekräftat att Isabelle är återfunnen vid liv och mår efter omständigheterna bra. Av hänsyn till den försvunne samt anhöriga lämnas inga ytterligare kommentarer.


Den 6 februari försvann 15-åriga Isabelle. Hon sågs senast vid Broby busstation i nordöstra Skåne. Just nu arbetar både polisen och Missing People med ärendet.


– Vi har i nuläget fått in väldigt vaga uppgifter och vi vill att allmänheten håller ett vakande öga, säger Tommy Alvinsson, verksamhetsledare för Missing People i Skåne, till Nyheter24.

Det finns uppgifter på att Isabelle kan ha åkt till Stockholm och därför är det viktigt att allmänheten i båda länen är vaksamma.

– Om man misstänker att man ser någon som är försvunnen så ska man självklart kontakta polisen så fort som möjligt. Vi är jättetacksamma för sådana samtal, det gör att vi i bästa fall kan ta reda på den försvunna, säger Magnus Lautin, inre befäl på polisen i Kristianstad till Nyheter24.

Privat

Isabelle är 165 centimeter lång och väger cirka 86 kilo. Hon hade vid försvinnandet plattat hår, löshår, lösögonfransar – och klädd i en blå täckjacka med luva som har ludd. Hon hade också förmodligen svarta byxor, vita gympaskor och en stor svart Glimåkra IF-väska.

Nyheter24 har fått godkännande av Isabelles familj att publicera hennes bild.

Om du har sett Isabelle eller har du mer information som kan leda till att hon hittas – ring polisen på 114 14.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!