1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Alexandra var ensam på alla hjärtans dag – uppvaktades oväntat

Alexandra, 20, kände sig riktigt trött på att fira alla hjärtans dag ensam, så hon bestämde sig för att lösa det själv.


Många firar alla hjärtans dag med sin älskling genom att göra något speciellt som att gå på restaurang, eller kanske överraska med choklad och rosor.

Någon som firade sin alla hjärtans dag med en lite annorlunda kärlek, var Alexandra Johansson, 20, som bor utanför Ystad. Hon firades nämligen av en väldigt speciell drömprins.

– När jag vaknade på morgonen och såg alla inlägg på sociala medier om vad partners gjort för dem tänkte jag att jag också borde se till att göra något roligt, istället för att typ sitta hemma och gråta, skrattar Alexandra.

Bildkälla: Privat

Bredvid Alexandra låg samtidigt hennes sju år gamla pudel Hugo och myste. Det var då Alexandra fick en briljant idé. Inne i familjens skafferi hittade hon rött julgransglitter, en champagneflaska och lite chokladpraliner.

Hon tog också en bukett med blommor som hon haft sedan tidigare och lade allt fint på sängen. Sedan tände hon lite ljus och satte på en romantisk låt.

– Hugo låg och tittade på mig och verkade tänka "vad i hela friden håller du på med?". Sedan fick jag muta honom med godis så han skulle ligga kvar i sängen medan jag filmade alltihop.

Bildkälla: Privat

Resultatet blev en extremt rolig video som Alexandra delade i en stor tjejgrupp på Facebook med texten:

"Såå överraskad av min babe, bara kolla så fint han har gjort det. Vet att han är en hund men kolla så mycket tid han har lagt ner på detta. Glad alla hjärtans dag från mig och hunden Hugo. #singellivet (Detta är mannen i mitt liv)."

Videon fick snabbt mycket uppmärksamhet. I dagsläget så har videon nästan 1000 reaktioner.

– Jag trodde inte den skulle bli så uppskattad, men det var flera personer som skrev och sade att jag gjort deras dag. Jag tänkte mest att det här var bättre än att sitta och deppa, och jag menar, jag älskar ju Hugo och han älskar ju mig, skrattar Alexandra.

Så Hugo är verkligen mannen i ditt liv?

– Det är han verkligen, han ger mig så mycket glädje och kärlek. Men där finns väl alltid plats för en till kärlek.

Se Alexandras roliga videoklipp i spelaren ovan.

Bildkälla: Privat

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Bella som 400 rosor från en hemlig beundrare och var svenskarna tycker det är som mest romantiskt att ha sex.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Firar du alla hjärtans dag ensam?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

Sveriges Radio har tekniska problem

Sveriges Radios hemsida och app är delvis ur funktion.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

1 timme sedan
Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

1 timme sedan
Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.