Här lämnar kronprinsessan Victoria blommor vid Drottninggatan

Dagen efter attacken i Stockholm var det många som kom till Drottninggatan för att lämna blommor, bland dem fanns kronprinsessan.


Dagen efter attacken i Stockholm är stämningen i staden tung. Vid polisens avspärrningar har många samlats för att lämna blommor och tända ljus.

Kronprinsessan Victoria kom till platsen för att lämna en bukett rosor tillsammans med prins Daniel.

– Känner en enorm sorg, känner en tomhet men också en styrka på något sätt. Samhället har visat en enorm kraft och att vi står emot det här och att vi vill stå emot det här och att vi är eniga och att svenska samhället bygger på en enorm tillit, gemenskap och sammanhållning, säger kronprinsessan Victoria på platsen.

I videon ovan kan du se hur kronprinsessan kommer fram och lämnar blommor utanför Åhléns.

Läs mer om attacken i Stockholm:
10 saker du behöver veta om attacken i centrala Stockholm
Lastbil har kört in i folkmassa i centrala Stockholm – tre döda
Uppgifter från Spendrups: Lastbilen blev kapad
Stefan Löfven: Sverige har blivit attackerat
Video: Här flyr folk från misstänkt terrordåd i centrala Stockholm

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen i Köpenhamn i lågor

Byggföretaget får ny vd

Byggföretaget JM får en ny vd och koncernchef. Nuvarande vd Johan Skoglund kommer att gå i pension till sommaren och efterträds av Mikael Åslund, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Satellitbilder: Tredjedel av Gazas åkrar borta

Över en tredjedel av Gazas jordbruksmark har förstörts i kriget, enligt bilder tagna av FN:s satellitanalysorgan Unosat. Kostnaden för förödelsen i Gaza är hisnande.

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Världen upplever nu betydande korallblekning, meddelar den amerikanska vädermyndigheten NOAA. Det är den andra stora korallblekningen på tio år.

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Halmstad

"På Slottsjordsvägen vid Tennishallen inträffar en olycka mellan en kvinnlig cyklist och en manlig bilist.", skriver polisen på sin hemsida.