Stjärnmäklaren tipsar: "Så här kommer du in på bostadsmarknaden"
Stjärnmäklaren Ramin Jahangiri har under 4,5 år sålt över 600 lägenheter, nu ger han sina bästa tips för hur du kommer in på bostadsmarknaden. - Foto: TT/Andreas R Sjöström montage

Stjärnmäklaren tipsar – så kommer du in på bostadsmarknaden

Är du orolig att du inte ska lyckas komma in på bostadsmarknaden med lägenheter som bara blir dyrare och dyrare? Enligt en av Sveriges främsta mäklare behöver du inte oroa dig. Nu avslöjar han hur du gör för att komma in på bostadsmarknaden.


Det är inte lätt att komma in på bostadsmarknaden, speciellt inte om du fortfarande är ung. En bostadsaffär kan vara den största affären som man gör och allt vad det innebär kan skrämma bort även den modigaste. Men enligt stjärnmäklaren Ramin Jahangiri så ska detta inte stoppa dig utan det finns sätt att ta sig in på bostadsmarknaden.

Ramin som är 27 år gammal har genom att sälja 598 lägenheter på 4,5 år blivit en av Sveriges främsta mäklare. I sitt yrke stöter han dagligen på människor som är på jakt efter lägenheter och har genom detta blivit expert på hur marknaden ser ut samt hur man går tillväga för att komma in i den.

I en intervju med oss på Nyheter24 gav Ramin tre tips för hur man ska gå tillväga för att lyckas komma in på bostadsmarknaden. 

I spelaren ovan kan du ta del av Ramins tips. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du kommit in på bostadsmarknaden?
Tack för din röst!