I ett klipp på Tiktok avslöjas en sak som piloter alltid måste undvika
I ett klipp på Tiktok avslöjas en sak som piloter alltid måste undvika - Foto: pexels

Det här måste piloter undvika till varje pris

Det finns flera saker som piloter måste hålla stenkoll på under flygturen. Men just denna sak visste nog ingen att de behöver undvika.


Hur mycket vet vi egentligen om pilotyrket? I ett klipp på Tiktok avslöjas en sak som alla piloter måste undvika. Kontot "flyiiingtwins" delar med sig av tips och tricks till sina följare, och berättar om hur det är att vara pilot.

På ett konto på Tiktok avslöjar två piloter olika yrkeshemligheter till sina följare Foto: Pexels

Kontot sköts av två piloter, och där svarar de på frågor om yrket från deras 3,6 miljoner följare. I tidigare klipp har de berättat vad som händer om piloter måste nödlanda i vattnet. Läs mer om det här.

Det här måste piloter alltid undvika

På Tiktok fick "flyiiingtwins" in en fråga om matförgiftning. Det är nämligen så att detta kan bli ett stort problem för piloter och ska undvikas till varje pris. Frågan som Tiktok-kontot mottog undrar om det är sant att piloter måste äta olika mål, för att undvika att få just matförgiftning. 

Vad äter egentligen piloter under sin arbetstid? I ett klipp på Tiktok berättar två piloter att deras kost måste vara varierad, men av vilken anledning? Vi har svaret. Foto: Pexels

Piloterna svarar att detta delvis är sant, det är ett måste hos vissa flygbolag, men hos andra flygbolag kan det endast vara en rekommendation.

Här är knepet som gör att flygplanet måste vänta på dig

Men det är inte bara piloter som delar med sig av flyg-hemligheter. I en intervju med Nyheter24 avslöjar en flygvärdinna knepet som gör att flygplanet väntar på dig. Se hela intervjun i spelaren ovan och läs vidare här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!