Men amerikanerna håller på att tröttna på Facebook. Vad ska Mark Zuckerberg ta sig till härnäst?
1 av 3
Men amerikanerna håller på att tröttna på Facebook. Vad ska Mark Zuckerberg ta sig till härnäst? - Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/Scanpix
Vissa hänger på Facebook för att döda tid.
2 av 3
Vissa hänger på Facebook för att döda tid. - Foto: David Magnusson/Scanpix
Att underhållas är ett skäl för många att hänga på sajten.
3 av 3
Att underhållas är ett skäl för många att hänga på sajten. - Foto: Thomas Winje Øijord / SCANPIX

Därför stalkar vi varandra vi på Facebook

En amerikansk undersökning visar att amerikaner spenderar åtta timmar i månaden på Facebook. Varför? Jo helt enkelt för att bota vanlig tristess.


USA. En ny undersökning visar varför amerikaner tillbringar upp till åtta timmar i månaden på Facebook, där de stalkar sina vänner. Den nya undersökningen visar också hur olika personligheter använder sociala medier på olika sätt, samt att anledningen till varför man spenderar tid på Facebook kan förändras på sikt.

Underhållning, döda tid, vår vilja att uttrycka oss, och kommunikation är samtliga viktiga skäl till varför så många hänger på sina Facebook-konton. Underhållning toppar listan på varför vi vill vara inloggade så ofta. Vi blir helt enkelt väldigt lätt uttråkade, skriver Huffington Post.

Trots att Facebook ständigt får allt fler användare världen över, minskar den faktiska tiden som amerikanska användare tillbringar på den annars så populära sajten. De börjar helt enkelt tröttna på den.

Nu väntar många på vad Mark Zuckerberg och de andra i Facebooks ledning har för planer för sajten.

/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!