Den Burger King-anställde mannen trodde nog att han skulle hyllas - men han hade inte räknat med att 4chan-medlemmarna älskar snabbmat.
1 av 3
Den Burger King-anställde mannen trodde nog att han skulle hyllas - men han hade inte räknat med att 4chan-medlemmarna älskar snabbmat.
Så här gick det till på 4chan.
2 av 3
Så här gick det till på 4chan. - Foto: Faksimil 4chan
Burger King ska sedan ha sparkat den anställde och den ansvarige chefen.
3 av 3
Burger King ska sedan ha sparkat den anställde och den ansvarige chefen. - Foto: Michael Conroy / AP / SCANPIX

Ställde sig i salladen - fick sparken tack vare nätforum

Forumet 4chan har inte världens bästa rykte, men nu har användarna sett till att en anställd som stod i salladen på Burger King sparkats.


Har rykte om sig

Forumet 4chan, där ursprunget till det löst sammansatta hackerkollektivet Anonymous återfinns, har fått rykte om sig att vara minst sagt kontroversiellt. Användare har bland annat hackat Sarah Palin, mobbat 11-åriga tjejer och genomfört flera överbelastningsattacker.

CLEVELAND. En okänd anställd på Burger King lade upp en bild på sig själv på forumet 4chan där han ses stå med fötterna i salladen som ska läggas på hamburgarna. Det var hans största misstag någonsin.

Han trodde säkerligen att det skulle vara en rolig grej, men enligt Hypervocal.com tog det bara 15 minuter innan forumanvändarna rasat och letat upp den aktuella Burger King-restaurangen med hjälp av GPS-data från bilden. Den spreds till lokala medier och en av användarna kontaktade restaurangens chef.

Cleveland Scene ringde sedan upp chefen under morgonskiftet. När hon fick se bilden sa hon:

– Oj, jag vet vem det där är. Han får sparken.

Även den som var ansvarig för arbetet under tiden bilden togs kommer att sparkas.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Katrineholm

"Person påkörd av bil", skriver polisen på sin hemsida.

Techjätten vill inte släppa nya AI-tekniken fri

1 timme sedan
Microsoft har skapat ett nytt AI-verktyg. Men techjätten vill inte släppa verktyget fritt för alla.

Två gripna på Arlanda med kontanter och klockor

1 timme sedan
Två män i 20- respektive 30-årsåldern har under lördagsförmiddagen gripits på Arlanda misstänkta för grovt penningtvättsbrott.