Snart 20 500 röster för dövskolan
1 av 2
Snart 20 500 röster för dövskolan
4chan-tråden där omröstningen diskuteras
2 av 2
4chan-tråden där omröstningen diskuteras

4chan skickar Taylor Swift på konsert - för döv publik

Hittills har de ombetts åka till Nordkorea såväl som Alaska. När det kommer till nätomröstningar går ingen kändis säker för 4chan.


INTERNET. 4chan har slagit till igen. Den här gången mot 23-åriga countrysångerskan Taylor Swift. I en kampanj tillsammans med skolboksföretaget Chugg och snabbmatsditon Papa John's deklarerade Swift att hon skulle åka till den amerikanska skola som fick flest röster. Det tog inte lång tid förrän kampanjen upptäcktes av nätanslagstavlan 4chan, och där var alla väldigt överens om att Taylow Swift borde åka till skolan Horace Mann School for the Deaf. Alltså en skola för döva. 

När Nyheter24 besökte omröstningssidan hade Horace Mann School for the Deaf 20 429 stabila röster, något som placerar dem långt över de andra skolorna som enligt The Daily Dot bara har som mest en tiondel av det röstantalet. Men tävlingen är inte slut än, och konkurrensen lär bli hård. 

– Glöm inte bort att vi kan rösta varje dag, påminner en 4chan-användare i en snart 500 lång inlägg tråd om saken.

Det här är inte första gången surfare använder omröstningar för att försöka skicka iväg kändisar på långresor. I somras lät rapparen Pitbull nätet avgöra vilken Walmart-affär han skulle framföra en konsert på, och efter ett ingrepp av Something Awful-kändisarna Jon Hendren och David Thorpe stod den nordligaste av alla kedjans mataffärer - i staden Kodiak nära Alaskas gräns - som vinnare. Och 2010 fick Nordkorea en halv miljon röster när 4chan-användare kapade en omröstning för att avgöra vilket land Justin Bieber härnäst skulle turnera i. 

Bieber åkte trots allt inte till Nordkorea. Men Pitbull åkte till Kodiak, och beroende på hur den omröstning som just nu är i ropet avslutas får vi se om Taylor Swift snart har en konsert för den säkerligen mycket entusiastiska publiken på Horace Mann School for the Deaf.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.