Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu kan iPhone 6 vara på ingång

Apples nya iPhone 6 kan vara i slutskedet. En apputvecklare upptäckte i sin logg över användare att en iPhone 6 med det kommande operativsystemet iOS7 hade använt utvecklarens app.

En apputvecklare upptäckte spår av vad som kan vara en iPhone 6, i sin logg över telefoner som använt dennes appar.

Nuvarande Apple-vd:n Tim Cook vid lanseringen av iPhone 5.

Enligt experter kan iPhone 6 komma i olika färger och storlekar.

Enligt experter kan iPhone 6 komma i olika färger och storlekar.

För inte så länge sen lanserades iPhone 5. Mobilelefonen har redan hyllats och de flesta är mer än nöjda med det senaste tillskottet i familjen Apple. 

Och nu kanske iPhone 6 är på ingång, skriver The Next Web.

En utvecklare av appar har under den senaste tiden kunnat se spår av både iPhone 6 och nästa version av operativsystemet iOS7. Varje mobilenhet som använder sig av en app lämnar ett spår i apploggarna hos tillverkarna av apparna. Spåret visar vilket typ av enhet som använt appen och vilket operativsystem som enheten har.

Bland de enheter som dykt upp i apputvecklarens logg är en iPhone 6 som körts med operativsystemet iOS7, ett system som väntas bli släppt till sommaren.

IP-adressen tillhörde huvudkontoret

Möjligheterna finns att det hela rör sig om en förfalskning. En iPhone 5 lätt kan programmeras om så att den går under namnet iPhone 6 i apploggarna. Men förespråkarna tror att det hela rör sig om den äkta varan då den IP-adress som mobilen använde sig av hörde hemma i Cupertino i Silicon Valley, där Apple har sitt huvudkontor.

Vilka nyheter den nya mobiltelefonen och det nya operativsystemet kan ha avslöjas inte i loggarna, men ryktena säger att Apple började utveckla iOS7 i slutet av 2012 och att det nu arbetar med att finjustera systemet, skriver The Next Web.

Mer:

jOBS - den värsta filmtiteln någonsin?
KOMMENTARER
Innan du kommenterar: läs våra regler