Cathrine, 19, trodde att bilden skulle få ungefär 100 likes. Det blir några fler.
Cathrine, 19, trodde att bilden skulle få ungefär 100 likes. Det blir några fler. - Foto: Petter Kverneng / Facebook

Snart får Petter ligga – tack vare Facebook

"Cathrine säger att om jag får en miljon likes kommer hon att ha sex med mig", skrev Petter på en skylt. Ett dygn senare ser hans önskan ut att gå i uppfyllelse.


STRAUMEN. Det var i går kväll som Petter Kverneng, 20 och Cathrine Johansen, 19, satt med några kompisar och diskuterade hur snabbt saker kan spridas i sociala medier. Nu har de själva fått uppleva det.

Tillsammans skrev de en skylt där Cathrine lovar att ha sex med Petter – om bilden får en miljon likes på Facebook. I skrivande stund, på fredagseftermiddagen, har 960 000 människor från hela världen tryckt på gilla-knappen. 

Ingen av dem hade så klart förväntat sig den enorma responsen. Petter hade tippat på 290 och Cathrine bara 100. Om de fått kalla fötter? Absolut inte. Planen står fast, enligt ungdomarna.

– Det började som ett skämt, men nu måste vi nog ta det på allvar, säger Petter till norska Side3.

– Den största faran är att hennes pappa knackar på, fortsätter 20-åringen.

Hans motpart är något mer försiktig, men utesluter inget.

– Jag förstår att han gärna vill att vi ska hålla löftet. Vi får se vad som händer när bilden når en miljon, säger Cathrine och skrattar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart uppåt på Asienbörser

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

1 timme sedan
En man i 45-årsåldern döms till sju års fängelse efter att polisen hittat en stor mängd narkotika och vapen i hans lägenhet i Norrköping i höstas, rapporterar P4 Östergötland.

Biden lovar Ukraina vapen i veckan

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden lovar mer vapen till Ukraina redan denna vecka. Beskedet kommer sedan senaten i USA:s kongress som väntat sagt ja till ett stödpaket till Ukraina på nära 61 miljarder dollar, något som Kiev väntat på sedan i höstas.

Rysk robotattack mot Charkiv

2 timmar sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

3 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

idag 00:46
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.