Ravens quarterback Joe Flacco och annonsen från ett av hans fans.
1 av 3
Ravens quarterback Joe Flacco och annonsen från ett av hans fans. - Foto: SCANPIX / Faksimil
Glada Ravensspelare firar Super Bowl-platsen.
2 av 3
Glada Ravensspelare firar Super Bowl-platsen. - Foto: Matt Slocum / AP / SCANPIX
Destiny's Child, med Beyoncé i spetsen, ska återförenas i halvtid på Super Bowl XLVIII.
3 av 3
Destiny's Child, med Beyoncé i spetsen, ska återförenas i halvtid på Super Bowl XLVIII. - Foto: SHIZUO KAMBAYASHI / AP / SCANPIX

Gratis biljett till Super Bowl, men...

Är du tjej, snygg och Ravensfan? Då är den här annonsen för dig. Men låt inte dig luras av priset - säljaren har vissa krav.


Super Bowl XLVII

Den 47:e upplagan av Super Bowl kommer att stå mellan San Francisco 49ers och just Baltimore Ravens. Matchen spelas på Louisiana Superdome i New Orleans söndagen den 3 februari. För pausunderhållningen står för dagen återförenade Destiny's Child.

BALTIMORE. En biljett till Super Bowl för bara sju kronor? Det låter ju som hittat. En säljare på den mycket populära amerikanska annonssajten Craigslist har lagt ut det till synes grymma erbjudandet.

Men det finns ett men. Ett stort men. Han har en kravlista.

"Åtminstone BJ"

Först och främst måste personen vara tjej, snygg och hålla på Baltimore Ravens. Det är dock inget mot vad som går att hitta senare i annonsen.

"Du förväntas släppa till, åtminstone HJ/BJ/etc", skriver mannen.

Minimikravet är med andra ord en avsugning.

Till råga på allt visar det sig att det inte bara är två biljetter som denne annonsör har. Faktum är att hans morbror och moster köpt fyra biljetter och gett honom två. Den snygga Ravenstjejen som ställer upp på oralsex måste alltså också umgås med hans släktingar på matchen.

Anledningen till den bisarra annonsen är att han nyss dumpats av sin flickvän. Därför vill han ta någon annan med till USA:s största idrottshändelse, skriver Deadspin.

Han betalar för mat, dryck, boende och resa - men det är tveksamt om det hjälper. Samtidigt som annonsen på torsdagsmorgonen plockats ned undrar resten av nätet om allt var på riktigt eller ett dåligt skämt.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!