När hon inte hånglar med nördar är Bar Refaeli modell.
När hon inte hånglar med nördar är Bar Refaeli modell. - Foto: Scanpix

Twitter-raseri efter modellens tevehångel

Här är beviset för att även töntar kan få till det. Supermodellen Bar Refaeli hånglade i natt upp Hollywoodnörden nummer ett. – Han är väldigt bra på att kyssas, säger israeliskan.
Men det var många som inte gillade det de såg.


Super Bowl-reklam

... kostar nästan 30 miljoner kronor per halvminut och är en starkt bidragande faktor till att nästan var tredje amerikan bänkar sig framför teven varje år.

Du kan se alla årets reklamer på Huffington Post .

Okej, det ska sägas direkt: det handlar "bara" om en tevereklam. Men nog gjorde skådespelaren Jesse Heiman hela världen avundsjuk i natt.

Det var webbhotellet GoDaddy som matchade ihop 34-åringen med Bar Refaeli, 27, för sin Super Bowl-reklam. Budskapet: Att GoDaddy både är smart och sexigt.

Bar Refaeli säger att det hela var en dröm som gick i uppfyllelse – för henne.

– Han var väldigt bra på att kyssas. Jag har länge haft en lite underlig dröm om att gå in på en nattklubb och kyssa den mest otippade killen inför alla för att ge honom ett minne för livet, säger supermodellen till NBC enligt International Business Times.

Och det var alltså precis vad som hände i GoDaddys reklam i natt. Men det verkar som att det bara var hångelparet själva som uppskattade det hela. 

100 miljoner amerikanska tevetittare reagerade starkt på reklamen. Här är ett axplock av alla tweets:


Här är GoDaddys kontroversiella Super Bowl-reklam:


Förresten, känner du igen Jesse? Det är för att 34-åringen (!) varit statist i ungefär varenda teveserie och film som finns. Bevis:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Pausa laddningen av elbilen – och tjäna en tusenlapp. Flera aktörer på elmarknaden har gått ihop för att få elbilsägarna att bidra till ett stabilare elnät.

Högre vinst för Evolution

Evolution, utvecklare av nätkasinon, gjorde en rörelsevinst på 311 miljoner euro för första kvartalet, en ökning med nästan 15 procent jämfört med samma period i fjol.