1 av 16
2 av 16
3 av 16
4 av 16
5 av 16
6 av 16
7 av 16
8 av 16
9 av 16
10 av 16
11 av 16
12 av 16
13 av 16
14 av 16
15 av 16
Det här var en av bilderna som Beyoncés stab ville ha bort från sajten.
16 av 16
Det här var en av bilderna som Beyoncés stab ville ha bort från sajten. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn

"If I were a meme" – så näthånas Beyoncé

Beyoncé var inte förtjust i bilderna från Super Bowl och bestämde sig för att försöka ta bort dem. Det skulle hon inte ha gjort – nu hånas hon över hela internet.


Obama hånades

Tidigare i veckan blev president Barack Obama utsatt för nätets skoningslösa invånare. Vita Huset publicerade en bild på Obama på skjutbanan med ett gevär i händerna. "Den här bilden får inte photoshoppas!", löd ordern. Internet lyssnade inte. Resultatet kan du se här.

Superstjärnan Beyoncé gjorde succé under Super Bowl och hyllades stort. Men efterspelet skulle komma att handla om några bilder som knappast blev som sångerskan tänkt sig. När stjärnan försökte få bort bilderna från nätet blev dock resultatet det motsatta.

Beyoncé blev snabbt ett meme och användare på forum som Reddit har turats om att håna henne. Sajten Buzzfeed valde att hylla sångerskans scenstil med ett mindre smickrande bildspel som inte föll Beyoncés publicist i smaken. 

– Det finns några osmickrande foton uppe på er sajt just nu, och jag undrar om ni kan byta ut dem. Jag är övertygad om att det finns några bättre bilder, skriver pressrepresentanten i ett mejl till tidningen – som Buzzfeed valde att publicera. 

I bildspelet ovan kan du se de bästa bilderna som nätet tillägnat Beyoncé.

Här kan du se stjärnan uppträda under Super Bowl:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.