Fick sin laptop stulen – nu spelar han in när tjuven onanerar

En fräck laptoptjuv har frekvent onanerat och poserat framför sina nya dator i flera månaders tid. Men vad han inte vet är att den tidigare ägaren spelar in allting – och lägger upp det på nätet.


Därför visar han upp tjuven offentligt:

1) "Att offentligt skämma ut tjuven, genom att redovisa hans brott och vad han "gör" med min dator – det sistnämnda ofta med ena handen med i bilden – kanske kan få framtida tjuvar att tänka efter."

2) "Det exponerar polisens misslyckande i mitt fall och kanske det här kan bidra till att någon annan slipper drabbas i framtiden."

3) "Få ett avslut samtidigt som jag bidrar med lite underhållning till er andra. Det har varit väldigt terapeutiskt och numera kan jag stå ut med att sitta i telefonbankens kö utan att rysa".

Läs mer, och se mer, på bloggen.

LONDON. I oktober blev en tevespelsdesigner i London bestulen på sin laptop och ett par kreditkort.

Tjuven i fråga kom undan och polisen gav sedermera upp.

Men den tekniskt skicklige tevespelsdesigner lyckades, på håll, installera ett program som lät honom komma åt och fjärrstyra datorn.

På så vis lyckades han ta bilder med webbkameran samt erhålla information om var datorn och "ägaren" befann sig. Med tiden klarnade bilden om vem tjuven egentligen var: En man som lägger mycket tid på att sova, porrsurfa och onanera.

Van porrsurfare

Tevespelsdesignern har nu tilldelat tjuven namnet Plumpy, samt öppnat en Tumblrblogg – "Plumpergeddon – the confessions of a stolen MacBook" – på vilken han publicerar tjuvens nätaktiviteter. Aktiviteter som allt som oftast innefattar porr.

Bland tjuvens favoritsajter återfinns Plumper Pass, en hemsida som titulerar sig som "The Best in BBW, Plumper, Chubby & Fat Porn."

Bloggen är som terapi

I en intervju med brittiska The Register berättar tevespelsdesignern, som vill vara anonym, om varför han hänger ut den kåte laptoptjuven. 

– Det får det att kännas lättare med tanke på den negativa effekt som upplevelsen hade på mig. Som att behöva sitta i kö hos telefonbanken och vänta på besked, och att vara nervös i centrala London, där jag blev bestulen, i synnerhet då jag hade värdesaker i min väska, säger han.

Videopelsdesignern har klippt ihop ett videokollage med bilder på när tjuven sover, poserar – och onanerar. "54 timmar sömn, kurviga kvinnor, en stulen laptop", lyder inlägget. Titta nedan. På egen risk.


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

1 timme sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

1 timme sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.