En uppdatering av Facebook - på riktigt

En uppdatering av Facebook kan leda till både det ena och det andra. Annonser, nollställd sekretess och mycket annat trevligt. Här visas det upp hur det hela skulle funka om det sociala nätverket var på riktigt.


Mer reklam

Den senaste tiden har Facebookgrundaren Mark Zuckerberg öppnat för mer reklam i det sociala nätverket. Han menar att det uppskattas av användarna. Det senaste är att det kommer att komma videoannonser på Facebook så snart som i juli.

Tänk dig livet på Facebook. Tänk dig sedan att allt skulle vara likadant även utanför den virtuella världen. Då skulle en "enkel uppdatering" av det sociala nätverket leda till oanade konsekvenser.

I ett videoklipp som lagts upp på Youtube har gänget som kallar sig ExtremelyDecentFilms tagit fasta på detta. Deras klipp, som heter "En Facebookuppdatering i verkliga livet", har på bara ett par dagar fått över 650 000 visningar. Och det är onekligen många som känner igen sig.

"Det här är varför jag lämnade Facebook", skriver en av kommentatorerna under klippet.

"När jag inte var på Facebook kände jag mina vänner bättre", skriver en annan.

Känner du igen dig? Se klippet här:


ExtremelyDecentFilms hittills mest populära klipp är annars den här sågningen av USA:s bredbandsbolag:


Och så förstås, rapbattlen mellan Gollum och Smeagol:


/
/
IRL
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat in Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.