Smygfotade andra på gymmet - blev själv uthängd

Det är absolut inte trevligt att håna folk på internet. Dessutom kan det leda till att man blir av med sitt gymkort.


QUEENSLAND. En australiensisk man hängde lite på gymmet, såg en en annan man som han tyckte såg tanig ut och fotade honom med sin iPad för att sedan lägga upp bilden på Facebook med tillhörande nedsättande kommentarer.

Det skulle han inte ha gjort. Inte bara för att det är taskigt och otrevligt, utan också för att Facebook är ganska öppet. Det är liksom grejen. Så bilden hamnade snart på både Reddit och 4chan. Vilket ledde till att användarna där snabbt spårade upp mannen. Och ringde till hans mamma.

Hon i sin tur hörde av sig till gymmets ägare som ringde upp mannen för att säga ett par sanningens ord. Samt för att meddela att han inte var välkommen tillbaka till gymmet igen.

Mannen skrev sen på sin Facebook att det hela var korkat gjort men också att det ändå var rätt okej eftersom att han själv regelbundet blev kallad för tjock.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

En häktad för mord i Uppsala i september

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.