Här blåser fejkprofessorn eleverna

Det finns elaka professorer. Och sen finns det elaka påhittade professorer.


ROCHESTER. Runt om i hela världen börjar nu studenter plugga vid högskolor och universitet. För många kanske en lite skrämmande och ovan upplevelse. 

Det blev dock värre än för de flesta för några elever på Univeristy of Rochester.

För när de alla dök upp till den första föreläsningen i kemikursen så var läraren några minuter tidig. Och han förklarade kvickt några saker. Dels att väldigt få av dem överhuvudtaget skulle klara sig igenom kursen. Dels att han tokförbjöd datorer och mobiltelefoner i föreläsningssalen.

Sen blev han utjagad ur klassrummet. Av den riktige professorn.

Allt var nämligen ett skämt, iscensatt av Chamber Boys.

Se blåsningen här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

1 timme sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

1 timme sedan
En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.