Amanda Romans Pinterestalbum.
Amanda Romans Pinterestalbum. - Foto: Faksimil Pinterest

Ordnade flickvännens drömbröllop – med hjälp av hennes Pinterest

I ett album med namnet "Mitt drömbröllop" hade Amanda Roman samlat 224 bilder på Pinterest. Hennes pojkvän tog hänsyn till allihop när han friade och gifte sig med henne.


Annat hon förberett

Bland andra detaljer på Amanda Romans Pinterestalbum återfanns en färdig bordsplacering, musikschema, tårta, färger och bordsdekorationer.

Från klänningen till färger och favoritfrisören. 27-årige Ryan Leak fixade allt som flickvännen Amanda Roman drömt om till deras bröllopsdag – utan att hon visste någonting.

På det sociala mediet Pinterest hade Roman nämligen lagt till hela 224 bilder i albumet "Mitt drömbröllop". Sagt och gjort – under ett år började Leak granska bild för bild och fixa detalj för detalj. Sedan tog han med flickvännen till Miami och friade.

– Jag var tvungen att låtsas att jag fick privata telefonsamtal och lade till lås på min telefon ifall hon skulle få syn på något, säger Leak till Daily Mail.

Friade och gifte sig samma dag

En något udda del av Romans drömbröllop var att hon ville gifta sig samma dag som hennes man friade. Så Leak hade redan flugit ned hela tjocka släkten och flera andra som skulle hjälpa Roman att göra sig i ordning – bland annat hennes favoritstylist.

Totalt var 100 gäster på plats och över 1 000 personer visste om det stundande giftermålet. Ändå fick Roman aldrig reda på något.

"Tror inte att det kommer hända"

Att ha frieri och bröllop samma dag skulle vara svårt för Roman att själv genomföra, menar hon.

– Jag tänkte inte igenom alla detaljer kring hur det skulle fungera, så jag missade helt det faktum att brudgummen måste planera hela bröllopet. Jag föreställde mig bara den dagen och tänkte på hur kul det skulle vara, säger hon till Daily Mail och fortsätter:

– Jag kommer ihåg att jag avslutade en konversation om det med en vän genom att säga: "Jag tror inte att det någonsin kommer att hända, men det vore riktigt coolt".

Men det hände faktiskt.

Se när Leak friar till Roman:


Se en längre film som paret gjort om det överraskande drömbröllopet:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Insats på polisstation – misstänkt handgranat

Brokollapsen – jättekostnad för försäkringsbolag

Broraset i amerikanska Baltimore kan få mångmiljardkonsekvenser för försäkringsbranschen. Den bedömningen gör försäkringsbolaget Lloyd's vd.

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

1 timme sedan
Över 60 misstänkta mjältbrandsfall hos människor har rapporterats i Laos.

Inget brott bakom död i Torsby

1 timme sedan
Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

1 timme sedan
Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

1 timme sedan
The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?