Hund
Hittade bortsprungen hund – tack vare Reddit - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Hittade bortsprungen hund – tack vare internetforum

Redditanvändaren P1percub tappade bort sin hund Jack. Men tack vare ett hjälpsamt forum kunde hon till slut återförenas med sin bästa vän.


Följ historien

Läs hela tråden på Reddit.

HOUSTON. "Snälla hjälp mig hitta min försvunna hund. Han blev påkörd av en bil i morse".

Så skrev användaren P1percub på ett av Reddits underforum förra veckan. Vad hon inte visste då var att historien skulle få ett mycket lyckligt slut.

40 000 visningar

Bilden på hennes hund Jack, en blandning av pit bull och labrador, fick på kort tid över 40 000 visningar på Imgur. Användarna på den sociala länktipsningssidan Reddit visade upp sig från sin allra bästa sida, skriver Huffington Post.

Flera användare kontaktade djursjukhus och veterinärer i hopp om att hitta hunden. Men det var först när användaren MycroStanza satte P1percub i kontakt med personer som jobbar med lokal djurvård som sökandet ledde till ett genombrott.

Träffade annan användare på vägen

En kvinna hörde av sig som hade fått syn på Jack. På vägen till henne träffade P1percub en av de andra användarna som hjälpt henne – Hominine. Det var först när han frågade om hon sett en hund som de insåg att de haft kontakt via Reddit.

"Jag ville krama honom där och då", skrev P1percub.

Till slut kunde hon återförenas med sin bästa vän.

"Vi hittade snabbt kvinnan som hade Jack inom synhåll. Han verkade ganska skrämd men kom springandes till mig direkt. Herregud, jag finner inte ord", skriver den glada hundägaren i en tacksam kommentar i Reddittråden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.