Här är killen som misshandlar sin hund.
Här är killen som misshandlar sin hund.

Misshandlade hund – nu jagas han på Facebook

Han får sin hund att gny av smärta i ett klipp som nu delas på sociala medier. Något som lett till att det nu är många som är ute efter mannen som filmat när han misshandlar sin hund.


Misshandlade hundvalp

Två minderåriga pojkar publicerade en film på Facebook som visar hur en av dem misshandlar en hund. Nu utreds de av polis.

En internationell hatstorm har dragit igång efter att en tysk kille filmat sig själv när han misshandlar sin hund. Ett film som senare spridits på Facebook.

Kommentarsfältet på killens profil- och omslagsbild på Facebook är fyllda med hatiska kommentarer från de som sett klippet.

"Du är en psykopat!"

På profilbilden finns det drygt 37 700 kommentarer på flera olika språk och de flesta lyder i stil med dessa exempel:

"Du är så ful och har den värsta själen. Du är en psykopat! Hade du bott i Norge kan jag lova att du hade varit död din sjuke djävul!!!!!", "Jag ska slutföra det din mamma aldrig lyckades med, abortera dig" och "Hur skulle det kännas att bli slagen av en kvinna???? Svin!! Hoppas någon slår ihjäl dig!!".

Den anklagade killen har själv inte försvarat sig i några kommentarer.

Delad

Filmen i sig har blivit delad 24 500 gånger och sprids på Facebook världen över i syfte att mannen som misshandlat hunden ska träda fram.

Även under själva filmklippet är kommentarerna hårda och innehåller flera gånger hot.

Se klippet som nedan.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!