1 av 3
- Foto: TT Bild
2 av 3
- Foto: TT Bild
3 av 3
- Foto: TT Bild

15-åring sa att han rökte på och skulle bli farsa – anledningen är genialisk

Det här är antingen en kul urban ledgend eller en genial kille. Enligt texten hade Joshua slappat rätt rejält i skolan, och visste att det skulle synas på hans betyg. Därför bestämde han sig för att lura sina föräldrar att han gjort massa andra, ännu värre grejer – för att de inte skulle ta nyheterna om betygen så dåligt.


15-åriga Joshua började med att inscensätta att han rymt hemifrån. På sängen lämnade han ett brev, skriver The Mirror. Historien om brevet cirkulerar nu på nätet – men ingen verkar ha pratat med Joshua, så om det är helt sant eller inte är oklart.

I det stod följande:

“Det är med sorg jag skriver till dig.

Jag var tvungen att rymma och gifta mig med min nya flickvän för att undvika en scen med dig och mamma.

Jag har hittat riktig passion med Stacy, och hon är så snäll, men jag visste att ni inte skulle gilla det på grund av hennes piercings, tatueringar, tajta motorcykelkläder och att hon är mycket äldre än mig.

Men det är inte bara passionen pappa; hon är gravid”

Brevet fortsätter med att de två ska bo i en husvagn i skogen, och Joshua skriver att “Stacy har visat mig att marijuana inte skadar någon” och de ska ska odla det själva – i utbyte mot kokain och ecstasy. Han skriver att han och Stacy hoppas på ett botemedel mot AIDS, eftersom Stacy lider av detta.

“Oroa dig inte pappa. Jag är 15 och vet hur jag tar hand om mig själv” avslutar han brevet.

Enligt historien fick Pappan naturligtvis en mindre hjärtattack när han läste brevet, men som var fanns ett litet ps längst ner:

“Pappa, inget av ovanstående är sant. Jag är hemma hos Jason. Jag ville bara påminna dig om det finns värre saker i livet än mina betyg som ligger på köksbordet. Ring när det är säkert att komma hem!”

Det är som sagt oklart om historien, som enligt The Mirror cirkulerar på internet, är sann eller inte – men det känns ganska oviktigt.

Bildkälla

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att historien är sann?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.