Modellen Emily vet hur man gör.
Modellen Emily vet hur man gör. - Foto: TWITTER / INSTAGRAM

Bästa hämnden på killar som skickar dick pics – skickar vidare till deras flickvänner

De här tjejerna vet hur man står upp för sig själv.


Den australienska modellen Emily Sears som nu bor i Los Angeles delar ofta bilder på sig själv på sin Instagram. Vad tror ni att hon möts av bland sina 2,3 miljoner fans? Alldeles för många dick pics, skriver Buzzfeed.


Emily säger att hon får minst två bilder på penisar varje dag. Hon tröttnade förståeligt på den sortens "selfies". Och gjorde en riktigt smart grej – hon skickade bilderna vidare till killarnas flickvänner.


Hon är dock långt från ensam och en annan tjej som gjort samma sak är hennes polare Laura som jobbar som DJ. En gång fick hon en dick pic och tänkte blocka killen – men då såg hon att hans Insta var full av bilder med sin tjej. Så hon kontaktade henne.


Ofta när de här två tjejerna försöker prata med killarna kommer en snabb ursäkt och ett "snälla skicka inte till min flickvän/fru". Också ibland blir tjejerna shameade av andra killar som kallar de för horor som förtjänar det de får.


Men tjejerna får även stöd av andra som varit i samma situationer. Tjejerna uppmuntrar andra att också göra samma sak., skriver Buzzfeed.

Ett tips. Om hen ber om en dick pic – skicka en dick pic. Inte annars.


Twitter

Se fler exempel i bildspelet ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Miljontals svenskar använder BankID för att identifiera sig och signera avtal. Men för vissa mobilanvändare upphör tjänsten snart att fungera.

Polisen i Karlskoga rapporterar om brand

"Det luktar brandrök i ett flerfamiljshus i Karlskoga", skriver polisen på sin hemsida.