1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Han dumpade sin flickvän på bästa sätt – efter att hon varit otrogen

Den här killen bestämde sig för att göra slut på ett minst sagt speciellt sätt.


De flesta av oss väljer att dumpa vår partner face-to-face, men vissa av oss väljer helt andra sätt. Den här killen dumpade sin tjej på ett ganska genialiskt sätt, efter att hon varit otrogen mot honom.

Enligt ett inlägg på Reddit planerade killen att ge sin flickvän ett kort på hans egen födelsedagsmiddag, ett perfekt sätt enligt honom att göra slut på. På framsidan av kortet stod det "Det här kortet kommer att kännas tungt" och inuti kortet stod det "För det innehåller massa goda tankar". Killen hade dock kryssat över "goda tankar" och skrivit dit "din husnyckel".

Han skrev också till några rader på kortet där han förklarar att hon nu kan träffa vem hon vill, nu när hon är singel.


Tydligen tyckte han själv att det här var ett genialiskt sätt att göra slut på så han postade bilden på Reddit redan innan födelsedagsmiddagen.

Inlägget på Reddit gick viralt innan själva födelsdagsmiddagen så hans plan gick inte riktigt som planerat. Han kommenterade senare på bilden "Uppdatering – det är förstört. Tack Reddit. Hennes bästa vän såg detta och ringde henne".

Vilka de inblandade är framgår inte. Och vissa hävdar att det här är en fejkhistoria. Hur som går det ju att diskutera om det är ett bra eller dåligt sätt att dumpa någon på.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det ett bra sätt att göra slut på?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler tror på stigande bopriser

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, uppger det ryska försvarsdepartementet för den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

En ny DNA-metod kan få fram betydligt mer information jämfört med tidigare metoder.

Oljepris upp på attackrapporter

1 timme sedan
Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

2 timmar sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.