Snabbtmatskedjan försökte sig på sexskämt – nu rasar nätet

KFC försökte under gårdagen vara lite roliga när de publicerade en bild på sitt Twitterkonto. Skämtet gick inte hem överhuvudtaget.


Kentucky Fried Chicken Australia publicerade under fredagen en bild på sin officiella Twitter för att marknadsföra en kommande produktlansering. I och med denna lansering tyckte storföretaget att det var en bra idé att marknadsföra de nya produkterna med ett sexskämt.

Bilden visar en kvinna och man som till synes verkar ha tagit fredagsmyset till nästa nivå. Mannens nedre regioner är överpixlade, och de med ett rent sinne kommer då föreställa sig att det är en hink med kyckling kvinnan sträcker sig efter. Resten av världen föreställer sig en penis. Kul tyckte KFC.

Men företaget verkar ha missbedömt situationen rejält, meddelar Mashable. Kort efter att bilden publicerats började horderna av upprörda kommentarer svämma in över kontot, och bilden togs bort snabbt därefter.







"Vi är hemskt ledsna att detta hände - det var aldrig vår mening att förolämpa någon och vi tog bort bilden så fort vi insett att vi hade gjort en missbedömning." säger en talesperson från KFC. Bilden släpptes i samband med lanseringen av de nya Hot and Spicy Chicken-produkterna som släpps nästa vecka.

Vi får väl se hur bra det går för de nya produkterna efter allt detta. Det finns iallafall en person som verkar peppad:


KFC
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Varningen: Betydande korallblekning pågår

Börsen ser ut att öppna nedåt

Det pekar nedåt för Stockholmsbörsen i terminshandeln på IG Markets, i linje med hur det ser ut på ledande Europabörser.

"Prata mer om relationer och sex med era barn"

Prata mer om relationer och sex med era barn. Det är uppmaningen från Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) efter att en ny undersökning visar att bara hälften av alla föräldrar gör det.

Morgonens nyheter

Här är morgonens nyheter i korthet.

Polisen i Göteborg rapporterar om uppdatering

"Den anmälda försvunna kvinnan från ett äldreboende i Majorna är anträffad.", skriver polisen på sin hemsida.

Ekholm: Vi ser en svår marknad

Det blev ett rejält fall i försäljningen för telekomtillverkaren Ericsson i första kvartalet. Vi ser en svår marknad. Vi har motvind helt enkelt, säger vd Börje Ekholm.