Vem har inte ångrat ett meddelande man skickat?
Vem har inte ångrat ett meddelande man skickat? - Foto: Faksimil Youtube/ TT bild

Här är appen som låter dig ångra fylle-sms till dina ex – så bra är den

Det har nu kommit en app som ska kunna hjälpa dig att dra tillbaka dina fylle-sms. Men hur bra är den egentligen?


När vi sprang på appen "Protect your privates" jublade vi högt. Vem har inte någonsin önskat att det fanns ett sätt att ångra dumma, dumma, DUMMA sms man skickat på fyllan. Vare sig det är en felskickad nakenbild till din chef eller ett argt/ledset/sexigt sms till ditt ex.

"Protect your privates" påstår sig kunna ta bort ett sms med ett klick. POFF, så ska det vara borta.

Men är appen verkligen så bra som den låter? Nyheter24 har testat den.

Bildkälla

Som med mycket annat låter den här appen för bra för att vara sann. Tyvärr är den det också. För att använda den måste du först bli medlem och lägga till ditt nummer i appen.

Väl i appen kan du skicka sms, bilder och filmer som det inte ska kunna gå att ta en screenshot på. Problemet är bara att om du inte har vänner som också har appen så kan du tyvärr inte skicka varken bilder, filmer eller meddelanden – till någon.

Det här betyder alltså att om du ska kunna ångra ett meddelande till till exempel ditt ex måste du först se till att personen skaffar appen, och sedan att ni blir vänner.

Bara här hör man ju att appen blir rent utsagt idiotisk. För vem vill lägga till sitt ex i en app? Var det inte meningen att man inte skulle höras?

Bildkälla


App
/
SMS
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Behöver du en sådan här app?
Tack för din röst!