Bloggarens viktiga inlägg: Skiljer bara 12 timmar mellan bilderna

Tiffany ville visa sina följare att vissa dagar händer det att magen inte ser helt platt ut.


Tiffany Brien är en populär fitnessbloggare och nyligen publicerade hon två bilder som blivit minst sagt virala och har uppvaktats av diverse internationella medier, däribland danska MetroXpress. På den ena ser magen ut att vara uppsvälld och på den andra är magen platt.


Det markanta är att det bara skiljer 12 timmar mellan bilderna. Och syftet med bilderna var att helt enkelt bevisa en poäng.

I inlägget skriver hon att det inte alls är ovanligt att hennes mage ser uppsvälld ut. Vad som är ovanligt är att folk visar upp liknande bilder på just sociala medier.

"Jag tänkte att jag skulle dela med mig av en dålig dag för att visa att det inte finns någon som är perfekt och att det är helt okej att ha en dag när kroppen bestämmer sig för att inte spela med. Oroa er inte, det händer även den bästa, och är bara en del av att vara kvinna! Det är en härlig blandning av sömnbrist, stress, hormoner och matintolerans", skriver hon bland annat i sitt långa succéinlägg.

I slutet av inlägget ger hon tips till alla sina följare. Bland annat "få tillräckligt med sömn", "skriv en matdagbok" och "drick lite pepparmintste".

Inlägget har i nuläget fått över 15 000 reaktioner och delats mer än 4 400 gånger.

Bildkälla: Facebook

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det för mycket utseendehets i sociala medier?
Tack för din röst!